CE ANIMAL REPREZINȚI ÎN HOROSCOPUL AMERINDIAN ȘI CE SPUNE ACEST LUCRU DESPRE TINE

Semnele zodiacale din horoscopul occidental au corespondente, fiecare în parte, în astrogramele altor culturi, cum ar fi cea amerindiană.

Iată ce reprezintă simbolul tău și ce semnificație are în horoscopul amerindian!

Berbec-Acvila
Ca semn zodiacal, acvila este extrem de agilă și născută să conducă. La fel cum ne face să o privim cu zboară pe cer, în plan astrolologic reprezentanții celorlalte zodii privesc cu admirație spre acvilă și le apreciază calitatea de lider. Sunt firi care nu oferă foarte mult din punct de vedere afectiv, iar uneori pot fi intolerante și nerăbdătoare.

Taur-Castor
Castorul este strategul horoscopului amerindian. Fac planuri, pun la cale strategii, sunt înțelepți, muncitori, minți sclipitoare, dar pot fi și posesivi și irascibili.

Gemeni-Căprioara
Nu o întrece nimeni în rapiditate și este o sursă de inspirație. Căprioara are un simț al umorului pe gustul tuturor, motiv pentru care leagă numeroase prietenii. Sunt conștiente de realitatea înconjurătoare, însă pot fi capricioase și prea preocupate de sine.

Rac-Ciocănitoarea
Ciocănitoarea este cel mai grijuliu reprezentant al zodiacului amerindian. Sunt empatice, știu să asculte și deseori renunță la propriile idei, deși sunt mai bune, și le aplică pe ale altora, doar pentru a împăca pe toată lumea. Sunt părinți și parteneri ideali și sunt plini de resurse. Uneori, ciocănitoarea poate fi încăpățânată, se poate enerva ușor, poate deveni geloasă și posesivă.

Leu-Somon
Somonul este inteligent, creativ și are o personalitate electrizantă. Sunt prin natura lor optimiști și se entuziasmează din orice, iar pofta lor de viață este contagioasă. Au nevoie să-și traseze obiective mărețe, altfel tind să devină egocentrici și depresivi.

Fecioara-Urs
Taciturn și pragmatic, ursul devine o forță pe care nu o poți ignora atunci când este provocat. Sunt parteneri de afaceri excelenți și de cele mai multe ori sunt vocea rațiunii în familie sau în grupul de prieteni. Ursul este tolerant și răbdător, însă are și el limitele lui.

Balanță-Corb
Cu un șarm înnăscut, corbul este iubit de toată lumea. Este o persoană care știe să facă afaceri, extrem de agilă. Corbul știe calea spre a obține ceea ce-și dorește și este extrem de sociabil. Sunt persoane care se adaptează repede și tind să imite comportamente sau activități care li se par lor inteligente.

Scorpion-Șarpe
Șarpele este cel mai spiritual reprezentant al zodiacului amerindian. Dotat cu înțelepciune, șarpele este conectat la tot ceea ce se întâmplă atât în lumea noastră, materială, cât și în cea de dincolo. Sunt respectați pentru calitățile de care dau dovadă în lumea medical, dar și în cea a șamanilor, conform zodiacului amerindian.

Săgetător-Bufnița
Bufnița este greu de doborât, este o fire caldă și tolerantă. Se înverșunează dacă este provocată și pregătită să riposteze cu toate forțele într-o astfel de situație. Pot fi în aceeași măsură inteligente, dar și nesăbuite.

Capricorn-Gâsca
Gâsca este simbolul păcii. Au o pronire nativă de a reuși în tot ceea ce-și propun, iar dacă dau greș nu pot trece deloc bine peste un astfel de eșec. Sunt multitalentate, creative și extrem de motivate.

Vărsător-Vidra
Vidra este ciudată, excentrică, alunecoasă și capricioasă. De cele mai multe ori pot fi greu de înțeles, au un mod unic de a privi lucrurile, motiv pentru care pot găsi soluții ingenioase, pe care alții nu le pot oferi. Vidra este curajoasă, onestă și empatică.

Pești-Lupul
Lupul este misterios, pasional și de cele mai multe ori instabil emoțional. Înțeleg lumea așa cum alții nu o fac, sunt buni ascultători și observatori, însă pentru mulți sunt greu de descifrat și rămân o enigmă
Scris pe 17 Nov 2015 de stefan
Powered by CuteNews

 
Parteneri
Noutati Site
Horoscop Zilnic

Incepand de astazi pe site-ul nostru gasiti si horoscopul zilnic al fiecarei zodii in parteneriat cu www.12zodii.com

Ai vazut ce zic astrele despre zodia ta ? click aici
Data: October 25, 2015, 7:36 am
Scris de : Stefan , Admin Site

Felicitari Noi

Am adaugat felicitari noi pe site-ul nostru , acum in total avem 36 de imagini care se pot personaliza dupa bunul tau plac.

Data: October 23, 2015, 5:32 am
Scris de : Stefan , Admin Site

 
Noutati Site
Astazi 2021-10-18
USD: 4.2724
EUR: 4.9481
Lira (GBP): 5.8686
USD Canada (CAD): 3.4476
Swiss Franc (CHF): 4.6125
AUR 1GR (XAU): 241.9692
Statistici
 

© 2015-2021 | Rofelicitari.Com.
All Rights Reserved.