Zodiile care isi vor gasi iubirea de Craciun
Mai sunt sunt 38 zile pana la sarbatorile de iarna si astrele au deja cateva vesti bune pentru anumite semne zodiacale. Vezi daca iti vei gasi iubirea de Craciun.


Acestea sunt zodiile care isi vor gasi iubirea de Craciun:

1. LEU

Nativul nascut in zodia Leu va intalni iubirea vietii sale chiar in ajun de Craciun. Acest nativ va cunoaste o persoana cu totul speciala, venita de peste mari si tari.

Dragostea se va infiripa treptat si sigur, semnul protejat de Soare fiind foarte atent la fiecare detaliu deoarece isi doreste ca totul sa decurga ca la carte si sa nu existe suspine dupa, indiferent ce s-ar intampla.
2. RAC

Racul va cunoaste o persoana speciala in preajma celei mai importante sarbatori de la final de an.

Semnul guvernat de Luna va avea motive de bucurie in special dupa data de 26 decembrie, cand o serie din temerile sale vor fi infirmate de acel inger care isi va face loc in sufletul sau.

3. PESTI

Sensibil din fire, in urma unei relatii esuate si a dezamagirilor aparute in lant, nativul nascut in zodia Pesti va prinde din nou aripi, iar fluturii din stomac vor bate ca in adolescenta.

Un personaj cu totul misterios se va instala in viata acestuia, aproape de 25 decembrie. Ar putea fi vorba despre un prieten de familie sau ruda unui prieten apropiat. La masa de Craciun se pot intampla multe minuni, inclusiv in amor!

4. SCORPION

Ce e scris in frunte ii e pus Scorpionului! Acesta va simti inca de la inceputul lunii decembrie ceva special pentru o persoana.

Pana sa ajunga in pat cu acea persoana va dura cateva zile. Spre finalul lunii cadourilor, undeva prin 26 sau 27 decembrie, Scorpionul isi va declara sentimentele sincere fata de acel personaj care ii va schimba viata.
Scris pe 17 Nov 2015 de stefan
Powered by CuteNews

 
Parteneri
Noutati Site
Horoscop Zilnic

Incepand de astazi pe site-ul nostru gasiti si horoscopul zilnic al fiecarei zodii in parteneriat cu www.12zodii.com

Ai vazut ce zic astrele despre zodia ta ? click aici
Data: October 25, 2015, 7:36 am
Scris de : Stefan , Admin Site

Felicitari Noi

Am adaugat felicitari noi pe site-ul nostru , acum in total avem 36 de imagini care se pot personaliza dupa bunul tau plac.

Data: October 23, 2015, 5:32 am
Scris de : Stefan , Admin Site

 
Noutati Site
Astazi 2021-10-18
USD: 4.2724
EUR: 4.9481
Lira (GBP): 5.8686
USD Canada (CAD): 3.4476
Swiss Franc (CHF): 4.6125
AUR 1GR (XAU): 241.9692
Statistici
 

© 2015-2021 | Rofelicitari.Com.
All Rights Reserved.