Zodia care minte perfect

Te minte atat de frumos, incat il crezi din prima. Acest nativ ridica minciuna la rang de arta si foarte rar il vei prinde cu mata-n sac.

Minte rar, dar minte bine. In general, prefera sinceritatea si iti spune lucrurile in fata, dar atunci cand este nevoie, cand se simte in primejdie ori are un interes ascuns, te imbrobodeste astfel incat nu iti vei da seama care este adevarul si unde incepe fictiunea. Este un maestru al persuasiunii si poate fi un bun psiholog, acel tip de psiholog care mizeaza pe psihologia inversa.

ZODIA CARE MINTE PERFECT. Intinde capcane numai din vorbe si pune intrebari care te pun in dificultate. Nu il poti refuza cand iti face o propunere pentru ca ale sale cuvinte alese sunt atat de mieroase incat cu greu poti spune „Nu”.

In dragoste, minte folosindu-se de slabiciunea partenerului. Il scaneaza inca din prima secunda si poate face o fisa psihologica despre acesta in primele minute.
Este semnul zodiacal care pune lucrurile in echilibru cand trebuie sa analizeze o situatie din punct de vedere obiectiv si are toate sansele sa creioneze o schita la perfectiune. Nu creeaza probleme celor din jur cu analizele sale exacte, ba chiar se spune ca le destupeaza mintea.

ZODIA CARE MINTE PERFECT. In business, este negociatorul perfect. Poate detine oricand functia de lobbyist pentru ca stie cum sa isi convinga clientul ca afacerea sa este cea mai buna.

Vine nu doar cu date si cifre care il avantajeaza ci merge si foarte mult pe latura psihologica, punctul forte al acestui nativ.

Dupa cum deja sigur ati ghicit, este vorba despre zodia Balanta. Un nativ care cantareste bine lucrurile inainte sa le spuna, ceea ce ii permite si sa minta perfect.
Scris pe 17 Nov 2015 de stefan
Powered by CuteNews

 
Parteneri
Noutati Site
Horoscop Zilnic

Incepand de astazi pe site-ul nostru gasiti si horoscopul zilnic al fiecarei zodii in parteneriat cu www.12zodii.com

Ai vazut ce zic astrele despre zodia ta ? click aici
Data: October 25, 2015, 7:36 am
Scris de : Stefan , Admin Site

Felicitari Noi

Am adaugat felicitari noi pe site-ul nostru , acum in total avem 36 de imagini care se pot personaliza dupa bunul tau plac.

Data: October 23, 2015, 5:32 am
Scris de : Stefan , Admin Site

 
Noutati Site
Astazi 2021-10-18
USD: 4.2724
EUR: 4.9481
Lira (GBP): 5.8686
USD Canada (CAD): 3.4476
Swiss Franc (CHF): 4.6125
AUR 1GR (XAU): 241.9692
Statistici
 

© 2015-2021 | Rofelicitari.Com.
All Rights Reserved.