CE ÎNGER PĂZITOR AI, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE?
E scris în stele că semnele zodiacale vin la pachet cu un… înger păzitor, care corespunde fiecărui element în parte.

Când dăm de greu, pe pământ avem prietenii, iar în cer… îngerul păzitor, care ne îndrumă spre calea cea dreaptă. Este teoria pe care o susțin Doreen Virtue, practicant al terapiei îngerilor și Yasmin Boland, astrolog. În cartea ”Angel Astrology 101: Discover The Angels Connected With Your Birth Chart”, cele două specialiste dezvăluie ce îngeri păzitori avem, în funcție de semnul nostru zodiacal.
Berbec – Ariel
Berbecul este semnul zodiacal asociat primăverii, cu spațiul exterior, iar îngerul care corespunde acestei zodii este Ariel. Este un arhanghel care ajută oamenii să treacă la fapte, așa că berbecii se pot ruga la Ariel ori de câte ori vor să-și ducă la împlinire un plan, mai ales în ceea ce privește relațiile.

Gemeni – Zadkiel
Firi mai frivole, gemenii îl au ca înger păzitor pe Zadkiel, îngerul iertării. Atunci când simți că ai fost prea egoist și nu ai dat importanța cuvenită persoanelor din viața ta, Zedkiel te poate ajuta. Tot el te scoate din impas dacă te-ai certat cu cineva. Gemenii în general sunt persoane raționale, iar Zadkiel le va ajuta să acorde mai multă atenție și aspectului emoțional.

Rac – Gabriel
Semnul racului, dar și îngerul care corespunde acestei zodii sunt asociați ideii de părinte. Femeile rac care vor să rămână însărcinate se pot ruga la Gabriel pentru a le ajuta să-și îndeplinească visul. Tot Gabriel te va ajuta să-ți administrezi banii sau să te împlinești pe plan financiar.

Leu – Raziel
Persoanelor din această zodie le place să se dea în spectacol. Și Raziel, îngerul păzitor al acestui semn este la fel de flamboaiant. Amuzanți și expansivi, leii sunt disperați să fie în centrul atenției și au tendința să forțeze limitele . Dacă îți ”fuge” controlul de sub picioare, Raziel te poate ajuta. Tot el vindecă relațiile amoroase defectuoase sau fobiile.

Fecioară – Metatron
Arhanghelul Metatron este asociat tămăduirii și îndepărtării energiilor negative. Fecioarele se pricep să își creeze singure probleme, iar Metatron reușește să transforme această energie în avantajul lor. Dacă te găsești înr-o situație dificilă și vrei o soluție corectă, Metatron te poate îndruma. Tot el este folositor atunci când ai tendința să te critici prea mult, ajutându-te să îți recapeți încrederea în tine. Puterile tămăduitoare ale lui Metatron pot întoarce energia conflictuală a fecioarelor în ceva pozitiv.
Balanță – Jofiel
Balanțele caută echilibrul în viața lor, iar Jofiel le poate ajuta să își găsească această armonie. Este supranumit și ”îngerul feng shui-ului” pentru că îndepărează blocajele, atât din casa balanțelor, cât și din mintea lor, făcându-le să vadă totul clar. Deseori balanțele au încredere scăzută în ele, iar cu ajutorul lui Jopfiel ele pot vedea partea frumoasă din ele și jumătatea plină a paharului, în viață. Jofiel te poate ajuta dacă ai o viață amoroasă tumultuoasă.

Scorpion – Jeremiel
Cel mai misterios și profund semn zodiacal, scorpionul este asociat morții, renașterii și pasiunii. Jeremiel este un înger care se aseamnă acestei zodii și ne reamintește că viața are două laturi: frumoasă, dar și întunecată. Te ajută să ai o imagine clară asupra vieții tale, dar și să scapi de ranchiună și paranoia, două ”virtuți” caracteristice scorpionului.

Săgetător – Raguel
Este un înger asociat binelui, are o energie prietenoasă care ajută la rezolvarea conflictelor. Săgetătorii sunt persoane optimiste și vesele, dar uneori sunt criticați pentru că vorbesc mult și fără rost. Raguel este îngerul care te poate tempera, dacă te regăsești în această caracterizare. Tot el te ajută să reînnozi vechi prietenii sau să-i uiți pe amicii nou-făcuți, care nu ți-au plăcut. Când ești în toiul unei certe, tot Raguel te ajută să te calmezi și să depășești momentul înainte de a fi prea târziu.

Capricorn – Azrael
Este îngerul care face trecerea între viață și moarte. Cei care au diverse temeri sau care au nevoie să-și descarce sufletul de o mare durere pot fi ajutați de Azrael. Capricornii sunt ambițioși, conștiincioși și practici, iar deseori împing totul până într-acolo încât uită de propriile emoții, iar Azrael te poate ajuta să îți conștientizezi aceste afecte.

Vărsător – Uriel
Cel mai rațional dintre îngeri, Uriel, este asemeni unui unchi înțelept pentru vărsători. El te poate ghida atunci când ai probleme emoționale. Pentru majoritatea vărsătorilor găsirea sufletului-pereche se transformă într-o obsesie, iar Uriel te poate ajuta să-ți găsești partenerul potrivit.

Pești – Sandalfon
Visători, romantici și misterioși, persoanele născute în zoda Pești sunt asociate cu artele, mai ales cu muzica, iar Sandalfon este îngerul muzicii. Invocă-l atunci când ești în pană de idei sau când vrei să-ți recâștigi liniștea interioară.

Taur – Chamuel
Chamuel este îngerul care te ajută în descoperiri. Fie că ți-ai piedut telefonul mobil, calea în viață sau te-ai rătăcit într-o excursie, Chamuel te poate ajuta să le găsești. Taurii au gusturi costisitoare, așa că dacă ești materialistă Chamuel te readuce cu picioarele pe pământ și te echilibrează.

Cum să te rogi la îngerul tău păzitor?
Potrivit astroloagei Yasmin Boland, comunicarea cu îngerul tău este simplă. Aprinde o lumânare și, timp de 10 minute, meditează la problema ta. Poți apela la arhanghel chiar și dacă nu ești acasă, gândindu-te pur și simplu la ceea ce consideri că trebuie rezolvat.

Nu te aștepta să-ți răspundă vreo voce divină, fii mai atentă, în schimb, la ceea ce se întâmplă în viața ta, la coincidențe sau situații pozitive. Acestea sunt un semn că îngerii răspund rugăciunilor tale.
Scris pe 17 Nov 2015 de stefan
Powered by CuteNews

 
Parteneri
Noutati Site
Horoscop Zilnic

Incepand de astazi pe site-ul nostru gasiti si horoscopul zilnic al fiecarei zodii in parteneriat cu www.12zodii.com

Ai vazut ce zic astrele despre zodia ta ? click aici
Data: October 25, 2015, 7:36 am
Scris de : Stefan , Admin Site

Felicitari Noi

Am adaugat felicitari noi pe site-ul nostru , acum in total avem 36 de imagini care se pot personaliza dupa bunul tau plac.

Data: October 23, 2015, 5:32 am
Scris de : Stefan , Admin Site

 
Noutati Site
Astazi 2021-10-18
USD: 4.2724
EUR: 4.9481
Lira (GBP): 5.8686
USD Canada (CAD): 3.4476
Swiss Franc (CHF): 4.6125
AUR 1GR (XAU): 241.9692
Statistici
 

© 2015-2021 | Rofelicitari.Com.
All Rights Reserved.