Bun Venit Pe RoFelicitari.Com

Imaginile cu nume creează mesaje emoţionante
Galeria de imagini RoFelicitari.Com cu motive de nume magice oferă pentru fiecare mesaj fotografia potrivită cu numele. Colecţia de nume RoFelicitari.Com este extinsă în permanenţă de artiştii noştri fotografi. Tematicile variază de la motive de dragoste, sport, scene din viaţa de zi cu zi până la ocazii festive precum aniversarea zilei de naştere, Crăciun şi Paşte. Devino un patiser şi decorează un tort aniversar cu numele dorit de tine folosind bucăţi de migdale sau dă drumul în aer baloanelor sub formă de inimă cu numele iubitului sau iubitei. Extrem de uşor poţi crea cu câteva clicuri mesaje simpatice, personalizare de imagini cu inimă şi acţiune.

Îţi place să îţi vezi numele în imagine? Atunci descarcă pur şi simplu motivul cu numele şi stochează-l pe hard discul tău. Îl poţi folosi ca fundal individual pe ecran, îl poţi chiar imprima la propria imprimantă sau îl poţi ataşa ca imagine pentru a trimite emailuri personale. Imaginile cu nume sunt ideale ca susţinere emoţională a mesajelor tale sau ca punct de atracţie pentru cadouri foto foarte personale. Dăruieşte emoţii. Cu câteva clicuri îţi transformi fotografia cu nume într-o idee individuală de cadou. Testează personalizarea imaginii şi efectul cadourilor cu nume de la RoFelicitari.Com Aici până şi testarea este agreabilă. Bineînţeles, fără obligaţii şi absolut gratuit.

 

Galerie Felicitari

Mai jos aveti cateva exemple de felicitari care se pot personaliza dupa bunul vostru plac.
Le gasiti pe toate la pagina de felicitari personalizate Click Aici

Parteneri
Noutati Site
Horoscop Zilnic

Incepand de astazi pe site-ul nostru gasiti si horoscopul zilnic al fiecarei zodii in parteneriat cu www.12zodii.com

Ai vazut ce zic astrele despre zodia ta ? click aici
Data: October 25, 2015, 11:36 am
Scris de : Stefan , Admin Site

Felicitari Noi

Am adaugat felicitari noi pe site-ul nostru , acum in total avem 36 de imagini care se pot personaliza dupa bunul tau plac.

Data: October 23, 2015, 9:32 am
Scris de : Stefan , Admin Site

Noutati Site
Astazi 2019-01-21
USD: 4.1377
EUR: 4.7081
Lira (GBP): 5.3199
USD Canada (CAD): 3.1147
Swiss Franc (CHF): 4.1501
AUR 1GR (XAU): 170.1500
Statistici